има ли някакав начин да разбера да сам за нов дебитомер
Известие
Collapse
No announcement yet.
как да разбера
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivan69bh Покажи съобщениеима ли някакав начин да разбера да сам за нов дебитомер156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
-
Първоначално публикувано от filip_gad Покажи съобщениеИма, като отидеш на диагностикаAlfa Romeo 145 JTD & Audi A4 B6 1.8T quattro
Comment
-
Лампата на таблото не е задължителна. Може да има само някои от изброените проблеми от колегата по-горе. Моя съвет е да отидеш и да си пуснеш една диагностика в читав сервиз. Примерно Екстрийм Тунинг (гр.София ул.София 27), Вантотрейд или Италсервиз. Последния съм чувал, че много хора го плюят, но лично аз съм свръх доволен от работата им. Все пак кажи от кой град си, за да може някой да ти препоръча местен сервиз.Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Alfa Romeo 146 ti (само с чип и филтър)
Fiat Brava JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan69bh Покажи съобщение146 1.4 16v T S
А това за светенето на лампата не е задължително ако работи дори и с някакви грешни стойности компа на колата няма да го хване и няма да светне лампата, лампата свети ако дебитомера не работи изобщо. Има вероятност да е само замърсен и може да се почиства има писано въвфорума за почистване на дебитомери някой колеги го отричат но все пак с почистен дебитомер колата върви по добре особенно ако е бил зацапан, НО няма по добро от нов дебитомер. Използвай търсачката им аизписано доста по тези теми.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
TS не е муден в ниските обороти, а си е направо труп
При мене като беше заминал дебитомера не беше само в ниски обороти зле. Беше пълна трагедия независимо от оборотитеКомпромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Fiat Brava JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от mony87 Покажи съобщениеTS не е муден в ниските обороти, а си е направо труп156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеНе мога да се съглася с теб ако всичко е наред не е чак толкова зле,но всичко се лекува едно филтърче операция от катализатор и едно чипче и всичко си идва на мястото..Обади се на 0888 198 470 Нено и си запиши час за диагностика в Екстриим тунинг
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Е не е чак толкова зле, ама не е и добреЩе я чипосам и ще сложа един JR филтър и ще видя каква ще е промяната
Иначе мотора си ми е напълно изряден и върви супер. То от електрониката само самото ЕКУ не съм сменял още
Дебитомер, ламбда, някви датчици и кво ли не даде фира. Ама чипа ще почака докато си оправя скоростите, че са ми по-важни те
Last edited by Mony; d.m.y г., 04:43.Компромис между науката и религията: Човек е произлязъл от маймуната, която Бог е създал по свой образ и подобие.
Fiat Brava JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТе тава е верният отговор,колкото до колегата даже на диагностика понякога е трудно да се хване дебитомера,но вповечето случаи става.Обади се на 0888 198 470 Нено и си запиши час за диагностика в Екстриим тунинг
Дебитомера е нещото което се хваща най лесно!!!!!! Проблема е че много колеги не знаят какво правят и ако няма някаква записана грешка казват че няма проблем.
RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
-
Първоначално публикувано от Lisan Покажи съобщениеДебитомера е нещото което се хваща най лесно!!!!!! Проблема е че много колеги не знаят какво правят и ако няма някаква записана грешка казват че няма проблем.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment